Wat is Oerkracht?

OERKRACHT is opgericht door Tim Ruinemans om mensen bij elkaar te brengen onder een gezamelijke noemer, namelijk; bewegen. Bewegen in de vorm van: Bootcamp, High intensity interval training(HIIT), Fitness, CrossFit, Survival run & obstacle running. Oerkracht streeft er naar om in teamverband, samen, te werken aan het behalen van individuele doelen. Dat gebeurt buiten en binnen in small groups of personal training.

Hé, wat zeg je nou? SAMEN werken aan INDIVIDUELE doelen? Jazeker! Want door elkaar te motiveren, steunen en helpen gelooft Oerkracht in het sneller en effectiever behalen van je doelen. Naast het samen deelnemen aan groepsactiviteiten is er ook ruimte om je eigen doelstellingen te bepalen. Zo ben je verzekerd van een plezierige sportomgeving met veel steun van een trainer en je trainmaatjes!

Je komt in contact met mensen die dezelfde motivatie hebben als jij; fitter en sterker worden. Als mooie bijkomstigheid krijg je een mooi vormgegeven lichaam cadeau! Dat is tenminste als je net als hen bereid bent om keihard te werken, je eigen grenzen te verleggen en bovenal met veel plezier en energie mee doet.